Obveščamo vas, da so vrtci zaradi poslabšanja epidemiološkega stanja v državi od ponedeljka, 26. oktobra 2020, zaprti, predvidoma za en teden. Ukrep je namenjen zajezitvi širjenja okužb z novim virusom SARS-CoV-2.

V času zaprtja vrtcev so starši plačila za vrtec oproščeni!

Za starše, ki morajo v naslednjem tednu delati, delodajalec pa jim dela ne more omogočiti na daljavo, lahko župani sprejmejo sklep, s katerim določijo izjemo od zaprtja vrtcev in organizirajo delovanje vrtca v minimalnem obsegu, ki je namenjen samo staršem, ki nujno potrebujejo varstvo otrok. Pri odločanju o izjemah je potrebno upoštevati trenutno epidemiološko stanje v občini in dosedanje epidemiološko stanje v vrtcu, prav tako pa tudi vse predvidene ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, ki jih je izdal NIJZ.

Pozivamo vas, da v skladu s svojimi potrebami v primeru, ko nujno potrebujete varstvo zaradi službenih obveznosti, izpolnite prijavo (Priloga 1) in posredujete pisno potrdilo delodajalca obeh staršev. Prijavo oddate v vrtcu danes, v petek, ali jo pošljete na e-naslov s.zobec@gmail.com do sobote, 24.10. 2020 do 12.ure. Glede na število prijav bomo odločili, ali se bo varstvo v našem vrtcu izvajalo.

Otroke bomo v vrtec sprejemali samo ob predložitvi podpisane izjave staršev (Priloga 2), da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženimi osebami,

Hvala za razumevanje!

Vodstvo vrtca

Sklep občinske uprave najdete tukaj

 

 

(Skupno 97 obiskov, današnjih obiskov 1)