SPOŠTOVANI STARŠI!

Začetek novega šolskega/vrtčevskega leta je pred nami. Tokrat bo malce drugačen, kot prejšnja leta, saj se bomo morali sproti prilagajati razmeram ob pojavu širjenja korona virusa. Vsi moramo biti bolj previdni pri osebnih stikih, ki pa so vendarle v našem življenju zelo pomembni. Zato se bomo v našem vrtcu trudili, da boste vsi, tako starši kot otroci, dobili občutek sprejetosti, domačnosti, topline…

Otroci bodo znotraj skupine živeli kot ena družina in se normalno družili, ob tem pa upoštevali vsa navodila glede higiene rok, kašljanja in kihanja. Ohranjanje priporočene razdalje pa je pri predšolskih otrocih nemogoče zagotavljati. Zato vas vljudno naprošamo, da bolnega otroka nekaj dni zadržite doma.

Hkrati se bomo trudili za čim manj stikov med skupinami, kar pa je včasih zaradi organizacije dela in skupnih prostorov nemogoče. Skupine se bodo združevale samo v času prihajanja in odhajanja otrok (dokler bo manjše število prisotnih).

Obveščamo vas, da bodo otroci zaradi izvedbe SPOZNAVNEGA DNE ZA NOVINCE že v ponedeljek, 31. 8. 2020 razdeljeni v nove skupine (kot so predvidene za september) in  bodo v prostoru, ki je določen skupini:

  • CEPETAVČKI – v svoji matični igralnici
  • SONČKI – v svoji matični igralnici
  • METULJČKI – v svoji matični igralnici pri Zdravstveni Postaji
  • SOVICEv učilnici angleščine v OŠ – VHOD IN GARDEROBA SKOZI GLAVNI VHOD (razen zjutraj od 6.00 – 7.00 – se zbirajo pri Sončkih).

Hkrati vas naprošamo, da pri vstopanju v prostore vrtca in OŠ upoštevate vsa priporočila NIJZ (razkuževanje rok, nošenje maske, upoštevanje razdalje…) in navodila zaposlenih.

Vodstvo vrtca

(Skupno 199 obiskov, današnjih obiskov 1)