V sredo, 9. 2. 2022 smo se s skupino Sovice odpravili na zimovanje v Ribnico na Pohorju. Dan se je začel radovedno, veselo in polno pričakovanj. Otrokom se je mudilo na smučišče preizkusit svoje sposobnosti, pokazati svoje že osvojeno znanje in spoznat novo športno disciplino smučanje. Skozi dan je energije mrgolelo v zraku, a se je kaj kmalu proti večeru začela kazati utrujenost. Zadnje atome smo izstisnili v nočnem sprehodu s svetilkami ob glasbi, nato pa utonili v globok spanec, kajti sledil je nov dan, poln novih presenečenj.

Za druga dva dni, povejo fotografije več, kot 100 besed. Zaključek zimovanja smo začinili s podelitvijo diplom, eno mini nagradico, saj so otroci postali pravi poznavalci smučanja. Okrepili so svojo samozavest, pridobili zaupanje vase in se pogumno ter ponosno vrnili v objem staršev. Prijetna izkušnja za strokovne delavce vrtca in otroke, kjer smo utrdili prijateljske vezi.

Foto utrinki 1. dan.

Foto utrinki 2. dan:

Foto utrinki 3. dan:

 

Zapisala: vzg. Barbara Klar

Pomoč pri organizaciji na zimovanju, skrbi za otroke, sezanitvi otrok s športno disciplino in učenju smučanja ter za prijetno vzdušje so prispevale tudi: Julanda Kralj, Meta Hostnik in Urška Vahtarič. Hvala.

(Skupno 1.078 obiskov, današnjih obiskov 1)